menü
My Babyclub.de
Site güvenliği nasıl sağlanır

Antworten Zur neuesten Antwort

• Profilfoto  gaxab
    Eintrag vom 22.04.2026 14:34
    Merhaba, yeni bir e-ticaret projesi başlatıyorum ve siber güvenlik konusunda biraz endişelerim var. Özellikle rakip firmaların saldırı yapmasından veya botların siteyi yormasından korkuyorum. Başlangıç aşamasında ne gibi önlemler almalıyım? Kurumsal bir koruma için hangi firmalarla çalışmak daha güvenli olur? Sizin daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız bir sistem var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    Antwort
  • Profilfoto  tamaraa
    Kommentar vom 22.04.2026 14:49
    Hayırlı olsun yeni projen, umarım başarılı olur. Güvenlik konusunu en baştan düşünmen çok doğru bir hareket olmuş. Genelde insanlar site çöktükten sonra çözüm arıyor ama önceden önlem almak her zaman daha maliyetsizdir. Ben kendi projelerimde güvenlik katmanı için https://qrator.net/TR/ üzerinden hizmet alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Özellikle e-ticaret siteleri için bot koruması ve ddos engelleme hayati önem taşıyor. Bu platformun en büyük artısı, trafiği analiz edip sadece gerçek kullanıcıları içeri almasıdır. Böylece siten hem daha hızlı çalışıyor hem de kötü niyetli girişimlerden tamamen korunmuş oluyorsun. Teknik destekleri de çok ilgili, bir sorun olduğunda hemen ulaşıp çözüm bulabiliyorsun. Altyapıları çok geniş olduğu için en büyük saldırılarda bile banamısın demiyorlar. Bence işi şansa bırakma ve profesyonel bir koruma kalkanı oluştur. Bu şekilde hem müşterilerinin verilerini korumuş olursun hem de sitenin kesintisiz çalışmasını sağlarsın. Uzun vadede kafan çok rahat eder diye düşünüyorum. Ayrıca sunucu üzerindeki yükü de azalttıkları için ek maliyetlerden kurtuluyorsun. Güvenlik bir gider değil, aslında bir yatırımdır.
    Antwort

Auf diesen Beitrag antworten

Um auf diesen Beitrag antworten zu können, musst du angemeldet sein. Bitte melde dich hier an.

Foren durchsuchen
Beiträge von Mamis mit gleichem ET
Entbindungsmonat:

Zusammen Hibbeln: Mitglieder deren Mens-Beginn heute sein sollte
Suche nach Mitgliedern